Deda Mraz kupuje kod nas!

Deda Mraz bira najbolje…

Nova poklon kutija Zlato u tegli

Dragi prijatelji,

Pred svaku novu godinu Vam se zahvaljujemo zbog podrške koju ste nam pružili u toku cele prošle godine.

Godina nije bila laka, ali je godina koju pamtimo, pored svega što nosi aktuelni trenutak, ipak samo po lepim trenucima.

Kao što Ste i navikli, krajem svake godine Vas pozivamo da ponovo birate naše poklon pakete za Vaše rođene, prijatelje i poslovne partnere jer su paketi bolji nego ikad, mi smo na osnovu našeg iskustva pripremili ponudu koja je svakako u ovom momentu najatraktivnija za Vas.

Nova godina i mi!

Med sa borovnicom i med sa semenom koprive, naši najprodavaniji proizvodi

Deda Mraz stiže malo ranije, takav je dogovor, :), kako bi stigao da do kraja decembra obiđe domove svih ljubitelja Zlato u tegli meda. Zato, kao i svake godine pozivamo Vas da Vaše pakete poručite na vreme.

Kako je kod nas… Dobro smo, trudimo se da nam raspoloženje bude na nivou i da nas euforija *ćapi* na vreme! Verujte, nama vreme leti i čini nam se, zaista, ubrzava. Ponekad mislimo da ćemo od sklanjanja ukrasa i jelke odustati… Neka jelke okićene, Lena je voli, a i onako od jelke do jelke, samo treptaj. https://www.zlatoutegli.rs/

Kraj svake sezone i kraj svake godine nas inspiriše na novi pokret, na nove ideje, ali je to i momenat kada pokazujemo koliko smo se dobro spremili da Vas obradujemo za praznike.

Evo i šta smo Vam spremili.

Tu je nova kutija https://www.zlatoutegli.rs/sr/proizvodi/medene-poklon-kutije

Za Vaše poslovne partnere

Novi dizajn pakovanja. Novi ekološki materijali. Vrhunski kvalitet proizvoda i… Novi ukus banana i kakao prah.

Poklanjate samo najbolje.

Postoji niz razloga zašto nas birate već godinama kao jedan od najlepših novogodišnjih paketa za one koje volite. Jedan od najčešćih odgovora koji dobijamo u anketama je da želite da poklanjate samo najbolje. Naša dopadljiva pakovanja nisu ogromna, koncentrat su kvaliteta, volite naše ukuse, drvene kašike su unikatne, kutije su tehnički unapredjene, svidjaju Vam se. Cena, odgovara, nećemo je porediti sa konvencijalnim proizvodima, za sadržaj kutije, zaista prava sitnica.

Vaša podrška nam mnogo znači. Podrška je znak na putu i govori nam da nastavimo i budemo još inovativniji… Kada vidimo koliko ste kadri da prepoznate ljubav i posvećenost, koliko nas preporučujete, ne možemo da ne napredujemo.

Kakva je kutija i šta sve sadrži?

Kutija koju nudimo je od ekoloških materijala, sa finim poklonima u svom sastavu. Priredili smo čak pet potencijalnih kombinacija Vaših najomiljenijih medića. Tu su i kvalitetne kapi propolisa, na koje ste već navikli, takodje tu je i drvena kašika za ugodnu konzumaciju.

Najzdraviji novogodišnji slatkiši Zlato u tegli za naše najmlađe

I na kraju, tj. na novom početku, čestitka!

Pre nego se kazaljke poklope i pre nego što nazdravimo novim planovima i željama, hoćemo još jednom da Vas pozdravimo!

Za sve lepe komentare, za sve dobre utiske, za sve sugestije, ponude, za sve preuzete pakete i poručene staklenke, za sve one koji brinu i pitaju kako smo u momentima kada nam nije lako i u momentima koje delimo sa Vama, za sve, od sveg srca, do neba Vam hvala!

Vaš Zlato u tegli tim – Lena, Jelena i Miroslav!

Praznike provodimo zajedno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *