Med od naših pčela, matični mleč i propolis | Zlato u tegli
Loading...
ZLATO U TEGLI
Med od naših pčela

TRAŽENI PROIZVODI

new product Med "Stop kašlju"

Med "Stop kašlju"

Jedinstvena biljna kombinacija proziv kašlja, 300g meda.

Cena: 700 RSD

NARUČI
new product Med sa cveklom

Med sa cveklom

Med za poboljšanje imuniteta, 300g meda.

Cena: 700 RSD

NARUČI
new product Med sa cveklom

Med sa cveklom

Med za poboljšanje imuniteta, 450g meda.

Cena: 900 RSD

NARUČI
new product Propolis sprej za devojčice

Propolis sprej za devojčice

Propolis sprej 20ml, dizajniran za devojčice.

Cena: 600 RSD

NARUČI
new product Propolis sprej za dečake

Propolis sprej za dečake

Propolis sprej 20ml, dizajniran za dečake.

Cena: 600 RSD

NARUČI
akcije ikona
TRENUTNE AKCIJE
Odabrani premium proizvodi po super ceni.
pokloni za goste ikona
PROSLAVE
Medeni znak pažnje za goste na Vašim slavljima.
korporativni pokloni ikona
KORPORATIVNI POKLONI
Najkraći put do savršenih korporativnih poklona.

ŠTA JE TO ZLATO U TEGLI?

Spoj tradicionalnog i modernog

Zlato u tegli je med od naših pčela koji se izdvaja od drugih po tome što sve faze proizvodnje prolaze isključivo kroz naš pogon. Od gajenja pčela, preko vrcanja meda, do obrade i pakovanja. Ponosni smo na to što je Zlato u tegli brend pčelinjih proizvoda zaokružen od naše košnice do tvoje trpeze.

Naš asortiman je jedinstven po tome što se pored proizvodnje 100% prirodnog meda izdvojila linija proizvoda meda sa dodacima i to: semena koprive, čija semena, liofilizovane maline, liofilizovane borovnice, kakao praha, kakao praha i liofilizovane višnje, nugat meda (med i komadići pečenih lešnika i kakao praha), šafrana, bronhi meda (eukaliptusa, nane i propolisa).

Imuno linija je poznata po Matičnom mleču u medu, Polenu i propolisu u medu i Propolisu u kristalisanom bagremovom medu. Svi naši proizvodi su bez aditiva i bez veštačkih boja.

Zlato u tegli - spoj tradicionalnog i modernog slika
Šta je to ZUT slika

Kakvo je to zlato?

Možemo ti reći kako je savršeno, kako je spoj domaćeg meda i kvalitetnih, prirodnih dodataka (liofilizovanog voća, kakao praha, semena koprive i čija semena i začina).
Kako se priprema uz mnogo pažnje i još više strpljenja, prosto topi u ustima, kako ne sadrži veštačke boje, arome, zaslađivače, obiluje vitaminima i mineralima i kako kada jednom probaš, zauvek si zaljubljen u ukus naših zlatnih teglica.

Možemo, ali sve što ti kažemo se ne može meriti sa tom rapsodijom ukusa kada se slast meda zaigra sa tvojim nepcima. To je trenutak kada se zaljubiš i kada želiš samo jedno: još meda.
Ovo znamo zahvaljujući mnogim zadovoljnim sladokuscima naših proizvoda.

Kome je namenjeno Zlato u tegli?

Artikli Zlato u tegli su ukusan spoj kristalisanog meda i najkvalitetnijih biljnih sirovina.

To je med u svom najboljem svetlu - potpuno prirodan, sirov, mek, kremast, u spoju sa novim bojama, aromama i ukusima. Naša online prodavnica je mesto gde možete kupiti prirodni bagremov med, livadski med, kao i ostale vrste pčelarskih proizvoda.

Zlato u tegli proizvodi su namenjeni za sve ljubitelje meda, zdravih slatkiša, slatkih namaza i neobičnih ukusa. Preporučuje se za sve od 1. do 101. godine.

Kome je namenjeno Zlato u tegli slika
Prednosti Zlata u tegli slika

Prednosti Zlata u tegli

Proizvode sa porodičnog pčelinjaka proizvodimo, skupljamo i čuvamo u skladu sa smernicama HACCP tehnike i u skladu sa željom da proizvodi u najkvalitetnijem stanju stignu do tebe. Zbog toga su Zlato u tegli proizvodi vrhunskog kvaliteta.

I prema našim pčelama smo brižni. Obezbeđujemo im kvalitetnu pašu u toku cele pčelarske godine, tako što ih selimo. Njihova hrana je samo med a njihovo zdravlje čuvamo samo upotrebom bioloških preparata.

Naš kristalisani med (najprirodnije stanje meda) je mek, kremast, aromatičan i blagotvorno deluje na zdravlje. Sastoji se od najfinijeg nektara cvetnica sa područja Srema. Kada mu se u sastav pridruže najkvalitetniji polen, propolis, matični mleč, malina, borovnica, kakao prah, čia seme, seme koprive, višnja i kakao u duetu i na kraju, šafran, naš med postaje med sa neodoljivim dodacima, med koji menja boju i osvaja na prvi zalogaj. Jedinstven je na tržištu.

Da li postoji recept, tajna?

Naše najveće tajne su velika posvećenost, ljubav prema prirodi i zdravom načinu života i ishrani.

Prema pčelama osećamo veliku ljubav. Kao što se do kvaliteta i vrhunskih rezultata dolazi velikim radom i posvećenošću, u godinama druženja sa pčelama shvatili smo da se do jakog i zdravog pčelinjaka dolazi pravovremenim i odmerenim uticajem čoveka na život i rad pčela.
Jedna od odlika profesionalnog pristupa pčelinjaku je da pčelar ne sme biti radoznao. Pčele ne vole uznemiravanje. Služimo pčelama i otvaramo košnice jedino onda kada je to potrebno. Najveći deo vremena na pčelinjaku vlada mir.

Da li postoji recept, tajna, slika

100%
PRIRODNO

BEZ
ADITIVA

LABORATORIJSKI
TESTIRANO

VRHUNSKI
KVALITET