Loading...

Uslovi korišćenja i politika privatnosti

Pristup i korišćenje sajta

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta (u daljem tekstu: internet sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo Zlata U Tegli ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno.
Zlato U Tegli će zaštititi svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Upotreba sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Zlato U Tegli se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu.
Takođe, Zlato U Tegli ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.
Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste.
Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen vašoj situaciji.

Kukiji

Ovaj sajt prikuplja standardne informacije za logovanje uključujući Vašu IP adresu, tip pretraživača i jezik, vreme pristupa. Kako bismo obezbedili što bolje funkcionisanje veb-sajta i omogućili poboljšanu navigaciju, mi ili naši provajderi koristimo kukije (male tekstualne datoteke koje se čuvaju u pretraživaču korisnika). Ne prikupljamo niti čuvamo pojedinačne kukije. Imamo pristup samo zbirnim podacima o kukijima koje koristimo u funkcionalne svrhe.

Prikupljanje i obrada ličnih podataka

Kao posetilac niste obavezni da dostavite svoje lične podatke da biste koristili ovaj veb-sajt. Bez obzira na navedeno, ovaj veb-sajt može da prikuplja lične podatke koje posetioci dobrovoljno dostavljaju. Prikupljanje neophodnih ličnih podataka se vrši samo u svrhu kontaktiranja sa vlasnikom sajta putem kontakt formulara na veb-sajtu kao i za dostavljanje naručenih proizvoda putem aplikacije na veb-sajtu. Prikupljanje vaših ličnih podataka obavlja se u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Podaci su zaštićeni od neovlašćene upotrebe i biće korišćeni isključivo za odgovor na vaša pitanja ili dostavu naručene robe. Za bilo koju drugu svrhu osim ako to nije Zakonom predviđeno, prvo ćemo tražiti od vas odobrenje za davanje ličnih podataka trećem licu.

Period čuvanja ličnih podataka

Veb sajt Zlato U Tegli ne sadrži sistem za prijavu korisnika, već zahteva unos ličnih podataka prilikom svakog naručivanja proizvoda. Posetilac veb-sajta dobrovoljno dostavlja neophodne podatke za dostavu robe prilikom naručivanja a podaci nakon slanja bivaju uništeni trajno.